http://nudeworld.eklablog.com/


 

Friday, December 9, 2016

Een vrouw als Eva / A Woman Like Eve. 1979.

Een vrouw als Eva / Подобно Еве.
NL. De film is geregisseerd door Nouschka van Brakel, die ook het script schreef in samenwerking met Judith Herzberg. De muziek in de film is van Laurens van Rooyen. De hoofdrollen in deze film worden gespeeld door Monique van der Ven, Marijke Merckens, Renée Soutendijk, Maria Schneider en Peter Faber.
Eva is getrouwd met Ad. Ze wonen samen met hun twee kinderen in een flat, maar Eva is niet gelukkig met haar leven als huismoeder. Na een ruzie op Moederdag, gaat Eva samen met haar buurvrouw naar Zuid Frankrijk. Daar ontmoet Eva op het strand de Franse Liane. Eenmaal terug in Nederland kan Eva haar maar niet vergeten en krijgt ze verwarde gevoelens. Ze besluit de relatie met haar man te beëindigen en Liane op te zoeken in Frankrijk. Maar eenmaal in Frankijk wordt Eva steeds ongelukkiger. Ze besluit in een woonboot in Nederland te gaan wonen, samen met haar twee kinderen. Uiteindelijk worden de kinderen na de rechtszaak over de echtscheiding van Ad en Eva bij hun vader geplaatst, die inmiddels samen woont met Sonja, de voormalige buurvrouw. Eva is nu helemaal alleen en besluit toch haar ware liefde te volgen. Ze stapt naar het perron en overweegt haar keuze: Neemt ze de trein naar een nieuw leven?.
EN. Een vrouw als Eva is a 1979 Dutch film about a woman who leaves her husband for another woman. The film was directed by Nouchka van Brakel; Monique van de Ven stars in the title role of Eve, with Peter Faber as her husband Ad and Maria Schneider as Liliane, who becomes Eve's lover. The plot focusses on the child custody battle that ensues after Eve leaves her husband.
Director: Nouchka van Brakel.
Cast: Monique van de Ven, Maria Schneider, Marijke Merckens, Peter Faber, Renee Soutendijk, Anna Knaup, Mike Bendig, Truus Dekker, Helen van Meurs, Ben Hulsman, Karin Meerman.
Netherlands, 1979.
In the film is absent audio track.

Download Een vrouw als Eva / A Woman Like Eve.
Подобно Еве / Een vrouw als Eva / A Woman Like Eve. 1979.
Een vrouw als Eva / A Woman Like Eve. 1979.

No comments:

Post a Comment