Thursday, March 1, 2018

Fillim i vështirë. 1986.

Fillim i vështirë. 1986.
 “Rreziku i ardhjes së njerkës” vjen papritur në jetën e Bledit të vogël. Ky lajm që vogëlushi e mëson rastësisht ishte një shok emocional për të. Nga ana tjetër kjo ndikon në lidhjen shpirtërore midis babait të Bledit Agronit dhe Zanës një kolege e tij e cila ushqen një ndjenjë të thellë dashurie për Agronin.
Director: Albert Xholi.
Cast: Shkëlqim Basha, Marta Burda, Timo Flloko, Sokol Gjoshi, Marieta Ljarja, Margarita Xhepa, Donika Zyberi, Frederik Zhilla, Zhaneta Pali.
Albania, Shqipëria e Re, 1986.
Language: Albanian.
Download Fillim i vështirë.
Fillim i vështirë. 1986.
Fillim i vështirë. 1986.No comments:

Post a Comment