http://nudeworld.eklablog.com/


 

Monday, December 5, 2022

Kam, pánové, kam jdete? 1988. FULL-HD.

Kam, pánové, kam jdete? 1988. FULL-HD.
CZ. Hlavní postavou je čtyřicetiletý architekt Jan Kolvara, který sice zapomněl tašku se sportovním oblečením v telefonní budce, ale přesto se z jakéhosi trucu pustí do dálkového pochodu, společně se svým mladším kolegou Robertem, jeho dívkou Eliškou a také svým bývalým kamarádem a současným nadřízeným Crhou a jeho milenkou Vaňkovou. S přibývajícími kilometry se však blíží nejen cíl, kterým je sto ušlapaných kilometrů, ale také řada osobních rozhodnutí a vyřešení Janových pracovních i osobních vztahů nejen k Crhovi, který jemu a Robertovi nabídl vypracování projektu rehabilitačního sanatoria, aby je pak podrazil a prosadil zcela nevyhovující návrh své milenky, ale také k Elišce, která ho nepřestává svádět a manželce Madle, jejichž vztah má daleko do někdejší idylky.
EN. A man gets roped into participating in a 100 kilometer walk and along the way meets a number of interesting characters as well as has a number of flashbacks regarding his family and friends.
Uncensored version.
Director: Karel Kachyňa.
Cast: Karel Heřmánek, Soňa Valentová, Miroslava Pleštilová, Zuzana Geislerová, Alena Kreuzmannová, Oldřich Vlach, Antonín Procházka, Ivan Vyskočil, Václav Babka, Blanka Lormanová, Ladislav Gerendáš, Karel Hábl, Vladimír Salač, Lena Birková, Ivan Řezáč, Michal Krb, Petr Skarke, Adolf Kohuth, Markéta Světlíková, Dana Syslová, Slávka Hamouzová, Eliška Nejedlá.
Czechoslovakia, 1987.
Language: Czech.
1920x1080 FULL-HD
Download Kam, pánové, kam jdete? 1988.
 
Kam, pánové, kam jdete? 1988. FULL-HD.
Kam, pánové, kam jdete? 1988. FULL-HD.


 

No comments:

Post a Comment